Szülőknek tájékoztató

Címkék: Iskolai programok

Mint már arról korábban is hírt adtunk, az iskola bezárásra került.

Kedves Szülők!

 

Mint már arról korábban is hírt adtunk, az iskola bezárásra került. Jelen helyzetben, hogy a gyerekeik nem jönnek be az iskolába, ismételten szeretném felhívni a figyelmüket, kérem, ténylegesen maradjanak otthon! Hangsúlyozni szeretném ez nem szünet, de a szervezés miatt szükséges pár nap, hogy elindíthassuk ezt az újfajta tanítást. Addig pihenjenek, segítsenek Önöknek a házimunkában, a kertben és egyéb feladatokkal is bízzák meg őket.

A mai napon megkezdtük a digitális oktatásra történő átállás előkészületeit. Pedagógusaink létrehozzák/létrehozták a csoportokat, sok esetben már az egyeztetések is megtörténtek. Terveink szerint ez a fajta oktatás, a jelenleg egyetlen lehetséges online felületen (KRÉTA felület és facebook csoportok) szerdától elindul.

Kérjük, segítsék ennek a megvalósítását. Kollégáink ajánlott napirenddel is megkönnyítik a tanulóink és az Önök munkaszervezést. Illetve az egyéni megsegítés és online kapcsolattartás időpontjait is megadják.

Szeretném tájékoztatni Önöket, hogy a mobiltelefon szolgáltatók az alábbi módon segítik a digitális tanítás megvalósítást:

Vodafone

Az országosan elérhető oktatási anyagokat tartalmazó weboldalak, applikációk (például: mozaweb.hu, oktatas.hu, nkp.hu, videotanar.hu, ekreta.hu), adatkeret használat nélkül lesznek elérhetők lakossági ügyfeleink számára a tanítási év végéig

március 17-től 5 GB extra mobilinternetet biztosít 3 hónapon át, amelyet a My Vodafone applikáción keresztül lehet aktiválni.

Telekom – automatikusan biztosít 10GB mobilnetet április 30-ig.

Telenor Hungary

100GB ingyenes extra hipernetet biztosít a megrendeléstől (aktiválástól) számított 30 napig.

Megrendelése: SMS-ben el kell küldeni a 1744-es számra: FREE100GB.

Amit szeretnék még kérni és jelezni, ha a tanulóink az adott időpontban nem jelentkeznek be, nem válaszolnak az üzenetekre, akkor a pedagógusoknak a gyermekjóléti szolgálat felé jelentési kötelezettsége van. Kérjük, tartsák otthon a gyerekeket és szorgalmazzák a tanulást is!

A napokban minden szükséges tájékoztatást megkapnak a továbbiakhoz az osztályfőnököktől.

 

Köszönöm az együttműködésüket!

 

Bertókné Vadál Erzsébet

intézményvezető