Együtt……..

Címkék: Iskolai programok

Intézményünk a „Mentoráló intézményi működés kialakítása nevelés-oktatási intézmények valamint szakmai szolgáltatást nyújtó intézmények részére” elnevezésű pályázatban sikeresen szerepelt és elnyerte a Mentoráló Intézmény-i címet a "Együtt egyMÁSért! - Együtt egyért, egy másért, egymásért!" - Egész napos oktatás - egyéni tanulási utak” című pályázatával.

Intézményünkben hosszú évek óta gyakorlat az egész napos iskolai benntartózkodás megszervezése és hasznos, fejlesztő célú programokkal való megtöltése a délutánban. A kidolgozott és alkalmazott programok elsősorban a gyerekek/tanulók iskolai sikerességét, tanulmányi eredményességét támogatják.

A pályázati megvalósítás során a 2014/2015-ös tanévben havi rendszerességgel hospitálási látogatást és műhelymunkát szervezünk, hogy az intézményeket megismertessük az intézményben megvalósított délutáni programokkal.

Eddig három alkalommal szerveztük meg nyitott iskolaként a hospitálást és műhelymunkát. A környező intézmények pedagógusait fogadtuk intézményünkben. November és december hónapban az intézmény bemutatásán túl a Fonalgrafika, Matematikai játékok és Origami programokon vehettek részt az érdeklődők. Januárban és februárban az Informatika 7-8. osztály, Játék és Vár a könyvtár programokat mutatjuk be.

Értesítjük az érdeklődő intézményeket, hogy a február 9-re meghirdetett Mentoráló Intézményi programjainkat, az influenzajárvány miatt új időpontban, február 23-án tartjuk meg. Kezdés 14 órakor. Kérjük, 15 perccel korábban érkezzenek. Az Informatika 7-8. osztály, Játék és Vár a könyvtár programokat mutatjuk be az érdeklődő kollégáknak.

 

P1000955_resize.JPG

P1000784_resize.JPG

P1000832_resize.JPG

Kapcsolódó anyagok

  • Kapcsolódó képtár: Hírek